Dostava telegrama i poklona  u rodilište

Dostava telegrama i poklona u rodilište

ODABERITE  TELEGRAM VEĆ OD 5,90 KN !

 Dostava telegrama i plišanih igračaka u rodilište

Telegrami-brzojavi.eu započinju s dostavom telegrama i plišanaca u rodilište.

Za Vas smo pripremili prekrasne plišance certificirane posebno za bebe. Donosimo Vam najmekše plišane igračke najkvalitetnijih svjetskih robnih marki Keel Toys i Disney.

Keel Toys donosi nam prekrasnu baby kolekciju, a sve igračke možete pronaći u dvije boje - rozoj i plavoj, za naše male dječake i djevojčice. U kolekciji Vam donosimo brojne medvjediće kao što su glazbeni medvjedić na mjesecu, medvjedić na konjiću, medvjedić s glazbenom zvijezdom, medvjedić na jastuku, medvjedić spavanko, zatim žiraficu, slonića, zeku i posebno dizajniranu mekanu dekicu koja može služiti kao pokrivač ili za igru Vaše bebe. Disney igračke vječni su klasik među plišanim igračkama, a zasigurno će biti uz dječicu i dugo nakon što odrastu. Donosimo Vam najpopularnije Disneyeve junake: : Mickey i MinniePaško Patak i VlatkaPlutoŠiljoPraščićBalooWinnie the PoohTigarMagarac SivkoBambilavić Simba i preslatki slonić Dumbo. Kojeg god plišanca odabrali, zasigurno ćete iznenaditi majku i bebu.

Ukoliko želite olakšati prve dane majčinstva, mladim majkama možete pokloniti i prekrasnu tortu od pelena. Tortu imamo u plavoj i rozoj boji, a u njoj se osim pelena nalazi i mnoštvo prigodnih i potrebnih poklona za bebe.

Naše dostavne službe osigurat će Vam dostavu telegrama i poklona u rodilište isti dan. Požurite i iznenadite Vaše prijateljice, majke i drage osobe.

 

 

Natrag na blog

Ostavite komentar

Napominjemo da komentari moraju biti odobreni prije objave.