telegram sućuti brzojav sućuti-TELEGRAMI-BRZOJAVI.EU

Brzojav Sućuti - Iskazivanje sućuti na primjeren način

Slanje Telegrama telegram sućuti brzojav sućuti

Brzojav sućuti nova usluga unaprijeđena dodatnim besplatnim poklonima u obliku ružinih latica i elegantne crne trakice dodat će dozu ozbiljnosti i poštovanja u tim posebnim , teškim emotivnim trenutcima u kojima poznatim, dragim i tužnim osobama iskazujemo Iskrenu sućut.

Pošaljite Vaš brzojav sućuti. Odaberite između 50 tak motiva i raznih već gotovih stihova

O Uslugama

Brzojav Sućuti je nova usluga koja će vam pomoći da iskažete iskrenu sućut na primjeren način. Uz pomoć besplatnih dodatnih poklona poput ružinih latica i elegantne crne trakice, vaša poruka će dobiti dozu ozbiljnosti i poštovanja u tim teškim emotivnim trenutcima u kojima poznatim, dragim i tužnim osobama iskazujemo iskrenu sućut.

Izbor između 1000 motiva i stihova daje vam nepregledne mogućnosti za osmišljavanje originalno dizajnirane unikatne poruke. Stara usluga u novom ruhu, spoj retro dizajna i moderne digitalne tehnologije udahnuo je novi život i vratio nas u dane pisane riječi na bijelom čistom papiru.

Naš je zadatak olakšati tugujućoj rodbini i prijateljima izraze posljednjeg pozdrava. Telegram možete naručiti online ili putem telefona, a plaćanje se vrši naknadno. Vidjeli ste na Facebooku ili u novinama da je preminuo vaš prijatelj? Telegram možete naručiti bilo kada, a mi isti odmah šaljemo. Kontaktirajte nas na broj telefona +385 99 6606 930 ili telegram ispunite putem naše web stranice.

Telegram sućuti sa anđelom i crvenom ružom

Nova serija besplatnih usluga zaista je naišla na veliki broj korisnika i zapalila vatru mnogima. Izbor između 1000 motiva i stihova daje nepregledne mogućnosti za osmišljavanje originalno dizajnirane unikatne poruke...

Stara usluga u novom ruhu, ili kako bi je neki nazvali Vintage revolution,zahvatila je cijelu planetu. Šalju se i danju i noću . Spoj retro dizajna i moderne digitalne tehnologije udahnuo je novi život i vratio nas u dane pisane riječi na bijelom čistom papiru. Uživajte u velikom izboru 

pošalji telegram putem interneta, telefonom ili sms om

Slanje telegrama sućuti

usluge slanja telegrama sućuti na području Republike Hrvatske i inozemstva. Potrebno je odabrati tekst, napisati potpis i upisati podatke primatelja. Telegram možete poslati neovisno o broju riječi, a možete izabrati između 50ak prigodnih motiva.

Uz telegram šaljemo i lampione, a paketi se slažu ručno. Uz to, šaljemo i posebne dodatke kao što su latice i crna traka.

Naš je zadatak olakšati tugujućoj rodbini i prijateljima izraze posljednjeg pozdrava. Telegram možete naručiti online ili putem telefona, a plaćanje se vrši naknadno.

Telegram možete naručiti bilo kada, a mi isti odmah šaljemo.

Kontaktirajte nas na broj telefona +385 99 6606 930 ili telegram ispunite putem naše web stranice.

Primjeren način za iskrenu sućut 

telegrami sućuti

telegram roda sućuti telegram sućuti cijena telegram sućuti hrvatska pošta

slanje telegrama sućuti telegram sućuti online hp telegram sućuti telegramza sućut brzojav sućuti

vaš brzojav za slanje su od izuzetnog značaja u ovom osjetljivom uputio je poštanskog ureda osnažiti nadu da odlazak utjehu i suze koje teku ispraćaju dušu u novi svijet gdje ćemo se opet jednom susresti

ISKRENA SUĆUT, STIHOVI SUĆUTI, TELEGRAM SUĆUTI

Primjeren način za iskrenu sućut su iskreni tekstovi ili stihovi , otpremljeni na vrijeme na kućnu adresu obitelji pokojnika.

iskrena sućut stihovi : Pogođeni tugom iskazujemo duboku tugu zbog ovog velikog gubitka . Sjećanje nas tješi, hrabri i budi nam nadu u vječitost. U mojim ste mislima i molitvama

Život je samo trenutak između dvije vječitosti , možda ćemo se negdje opet nanovo sresti. Iskrena sućut 

Gospodin je pastir moj ni u čemu ja ne oskudijevam na poljanama zelenim on mi daje odmora. Na vrutke me tihano vodi i krijepi dušu moju .

Stazama pravim on me upravlja radi imena svojega. Pa da mi je i nizinom smrti proći, zla se ne bojim, jer ti si sa mnom. Tvoj štap i palica tvoja utjeha su meni .

Doista, ako vjerujemo da Isus umrije i uskrsnu, onda će Bog i one koji usnuše u Isusu, privesti zajedno s njime , vaša imena..

Bože, uzdamo se u tvoju riječ i molimo da podariš ovoj duši sudioništvo u novom stvorenju, a nama podari utjehu i čvrstu vjeru. Amen .

Pokoj vječiti daruj Gospodine i bjelina vječna zauvijek će svijetliti ! Neka Počiva u miru, DA JE SPOKOJ VJEČNI OKO NJEGA... Neka se da u život vječni

Pogođeni tugom izražavamo duboku bol . Ono što je bilo, vječno će se pamtiti, na to zaborav neće pasti. 

najtraženiji i najcjenjeniji motiv telegrama sućuti , motiv anđela, knjige i ruže nalazi se ispred Vas. Telegram sućuti možete predati kako vam najviše odgovara, telefonom, online, e mailom.. Kada god Vam je Važno , a ne možete osobno prisustvovati , pošaljite telegram . Iskreno suosjećamo s vašom boli .

Telegramom se iskazuje iskrena sućut .

Iskazivanje sućuti je izuzetno težak zadatak kako za ožalošćenu osobu tako i za osobu koja joj žalost iskazuje .

Uvijek je od važnosti da se stavite u poziciju ožalošćene osobe, a što je od izuzetnog značaja u ovom slučaju .

Natrag na blog

1 komentar

Hvala Vam na ljubaznoj pomoći prilikom odabira telegrama i na brzom slamju

Romano

Ostavite komentar

Napominjemo da komentari moraju biti odobreni prije objave.