Čestitke za rođendan: slanje telegrama i čestitki s prigodnim stihovima i poklonima🧡

Čestitke za rođendan - Slanje telegrama i čestitki sa prikladnim stihovima i poklonima

 1. Sretan rođendan, najdraži moj, neka ti život bude čudesan kojim hodaš lagano.

 2. Neka svaka tvoja želja postane stvarnost i neka te sreća prati kroz sve godine koje dolaze.

 3. Želim ti da svijetlo tvojeg osmijeha nikada ne izblijedi, a sreća da ti se vraća u svakom novom danu.

 4. U ovom novom krugu oko sunca, želim ti da budeš okružen samo srećom, ljubavlju i blagostanjem.

 5. Neka ti život bude pun iskrenih osmjeha i čudesnih trenutaka koji će ti ispuniti srce.

 6. Želim ti da se u ovom novom poglavlju života ostvariš u svim svojim snovima i ciljevima.

 7. Sretan rođendan! Neka ti život bude prepun smijeha, sreće i nezaboravnih uspomena.

 8. Neka tvoj život bude pun sunčanih dana, veselih prijatelja i velikih uspjeha.

 9. Želim ti da ti svaki novi dan bude novi početak i da uvijek gledaš naprijed sa smiješkom na licu.

 10. Neka ti sreća bude neiscrpna i neka te prati kroz sve životne izazove.

 11. Neka tvoj život bude poput najslađeg sna koji se nikada ne završava.

 12. Sretan rođendan! Neka ti se ispune sve želje i neka te sreća prati svaki dan.

 13. Želim ti da ti život bude pun avantura, a srce ispunjeno samo najboljim emocijama.

 14. Neka ti rođendan bude prilika za novi početak i za ostvarenje svih tvojih snova.

 15. Sretan rođendan! Želim ti da budeš okružen samo ljubavlju i da ti srce bude ispunjeno radošću.

 16. Neka ti svaka nova godina donese još više uspjeha, ljubavi i zadovoljstva.

 17. Želim ti da te u životu prate samo najbolje stvari i da u svakom trenutku osjećaš da si voljen.

 18. Neka ti život bude poput najbolje bajke koja se nikada ne završava.

 19. Sretan rođendan! Želim ti da živiš život bez granica i da svaki dan bude novi izazov.

Zašto slati čestitke za rođendan?

Rođendan je jedan od najvažnijih dana u životu svakog pojedinca. To je dan kada slavimo svoj život i zahvaljujemo na još jednoj godini provedenoj na ovom svijetu. Rođendan je dan kada se okupljaju prijatelji i obitelj, a sve to čini taj dan posebnim i važnim za nas. Upravo zato, slanje čestitki za rođendan je jedan od najboljih načina da izrazimo svoje želje i čestitamo dragim ljudima na njihovom posebnom danu.

Kako poslati čestitke za rođendan?

Slanje čestitki za rođendan nikada nije bilo lakše. Postoje mnogi načini na koje možete poslati čestitke svojim najdražima, a jedan od najboljih načina je slanje telegrama ili čestitki putem interneta. Slanje telegrama ili čestitki putem interneta jednostavno je i brzo. Sve što trebate učiniti je odabrati željenu čestitku, napisati poruku i dodati poklon ako želite. Nakon toga samo trebate unijeti adresu primatelja i platiti narudžbu. Vaša čestitka će biti poslana na željenu adresu u najkraćem mogućem roku.

Prikladni stihovi za čestitke za rođendan

Jedan od najvažnijih dijelova slanja čestitki za rođendan su stihovi koje birate. Stihovi trebaju izraziti vaše želje i čestitke na način koji će biti poseban za primatelja. Evo nekoliko prikladnih stihova za čestitke za rođendan: Želim ti puno sreće, zdravlja i ljubavi u godinama koje dolaze. Sretan rođendan! Neka ti se ispune sve želje i snovi, i neka ti život bude pun radosti i ljubavi. Sretan rođendan! Želim ti da budeš okružen ljubavlju i srećom, danas i uvijek. Sretan rođendan! Sretan rođendan dragi/a (ime primatelja)! Želim ti sve najbolje i najljepše u godinama koje dolaze.

Pokloni za čestitke za rođendan

Kako bi vaša čestitka za rođendan bila još posebnija, možete dodati i poklon. Najčešći pokloni za rođendan su plišani medvjedi, ruže..

 

 • Bori se za sreću, za ono sto želiš da ti se ostvari , što ti mnogo znači nemoj da dijeliš. Ne brini za druge, drugi će se snaći, ali osobu poput tebe teško je naći … od srca da ti se ostvari i što je nemoguće

 

stihovi za rođendan - sretan rođendan tekst:

  • Svaka ti minuta sretna bila, svaka ti se želja ispunila! Neka te kroz život sreća i zdravlje prati, ljepših ti želja ne mogu dati! Sretan Rođendan kao i rođenje UZ ROĐENDANSKE ČESTITKE
  • Sve što poželiš da ti se ostvari , a ono što te muči brzo zaboravi, zdravlja i ljubavi što više a ostale probleme neka odnesu kiše. Veliki poljubac šaljem ti ja .  .
  • Postoji cvijet koji miriše opojnije od drugih. Postoje ljudi koji svojom duhovnom ljepotom obasjaju sve naše misli.
  • Postoje godine koje ističu svojom milinom . Neka ih bude još puno . neka ti se ostvari
  • Radost u tvom srcu, a u duši ti veselje, osmijeh na tvom licu e to su moje želje, da kraj sebe imaš drage ljude i ovaj dan neka sretan ti bude .
  • Puno, puno zdravlja, ljubavi, zajebancije, uzajamne tolerancije, dobre financije, sex bez reklamacije i sto manje sekiracije . Kako imati sretan dan ?
  • Život je kratak, prekrši pravila, brzo opraštaj, ljubi polako, voli iskreno, smij se nekontrolirano i zato Ti Želim
  • Kad se zora odvoji od noći, i kad se budi novi dan, neka te probude ove riječi . Brzojav roda što je ?
  • Sretan ti tvoj dan sunce moje drago. Volim te volim jer ti si moje blago .
  • Da te volim tajna nije, pa zašto da se krije zato mi je drag ovaj dan jer je tebi rođendan. Godine prolaze kao dlan o dlan od srca ti želim sretan dan !
  • Ovaj dan je posebna priča, jer on je samo za posebna bića želim da ti se ostvari svaki san za čitav život, a ne samo za ovaj dan!
  • Od tisuće sjajnih zvijezda, najljepša neka TEBI zablista i ostane vječno iznad tebe… Želimo ti sve naj naj najljepše za PRVI ROĐ.
  • Jedna zvjezdica za uspeh, jedna zvjezdica za radost, jedna za… Ma šta nabrajam?! Sve zvijezde sa neba neka se spuste na tvoj dlan i ispune Ti sve želje za 18. Rođendan !
  • Mnogo je još lijepih godina pred tobom, tek si na trećini života. Od rođenja djeteta , Godine koje dolaze provedi sa tebi dragim osobama. Sretan ti 30. !
  • Pomisliš kako je život lijep, a 40.godina je tu. Loše stvari zaboravi, neka ostanu samo lijepa siječanja. Sretan rođendan da ti se ostvari !
  • Želim ti da u pedesetoj zadržiš za sve što imaš i voliš, a da dobiješ ono što nemaš a želiš. Sretan ti Jubilarni Rođendan . da ti se ostvari
  • U jednoj kućici punoj cvijeća gori za tebe tisuću svijeća ja znam da je ovo tvoj dan od srca ti želim SRETAN ROĐENDAN STIHOVI !!!
  • Dan je tvoj, sve do neba gore svijeće. Nije važan broj, samo da su sve od sreće. Još godina sto neka te prate pjesme naše i u ime to podignite čaše. Sretan !!
  • U tiho jutro kad cvrkut ptica prekine ti san, a otkucaji sata označe tvoj dan, od srca ti želim najsretniji i najljepši rođendan !
 • Kad primijetiš da jutra blijede i da sjećanja mnogo vrijede. Vrijeme je da crtu podvučeš i da se u mirne vode povučeš.  .
 • Pošalji Telegram sa prigodnim stihovima