Brzojav sućuti Ruža Telegram sućuti

Brzojav sućuti - Iskrena sućut i stihovi sućuti

Brzojav Sućuti - Iskrena Sućut, Stihovi Sućuti, Telegram Sućuti

Brzojav Sućuti

O nama

Brzojav sućuti nova je usluga koja olakšava izražavanje sućuti u teškim emotivnim trenucima. Odaberite između 50ak motiva i stihova te pošaljite telegram sućuti s anđelom i crvenom ružom. Nova serija besplatnih usluga zaista je naišla na veliki broj korisnika i zapalila vatru mnogima. Izbor između 1000 motiva i stihova daje nepregledne mogućnosti za osmišljavanje originalno dizajnirane unikatne poruke. Stara usluga u novom ruhu, ili kako bi je neki nazvali Vintage revolution, zahvatila je cijelu planetu. Šalju se i danju i noću. Spoj retro dizajna i moderne digitalne tehnologije udahnuo je novi život i vratio nas u dane pisane riječi na bijelom čistom papiru. Uživajte u velikom izboru.

Usluge slanja telegrama sućuti

Brzojav sućuti nudi usluge slanja telegrama sućuti na području Republike Hrvatske i inozemstva. Telegram možete poslati neovisno o broju riječi, a možete izabrati između 50ak prigodnih motiva. Uz telegram šaljemo i lampione, ruže,križić, ukrasnu mašnu, po želji.

Brzojav sućuti - Nova usluga za iskazivanje sućuti

Brzojav sućuti nova je usluga koja je unaprijeđena dodatnim besplatnim poklonima u obliku ružinih latica i elegantne crne trakice. To će dodati dozu ozbiljnosti i poštovanja u tim posebnim, teškim emotivnim trenutcima u kojima poznatim, dragim i tužnim osobama iskazujemo iskrenu sućut.

Možete odabrati između 50 tak motiva i raznih već gotovih stihova. Nova serija besplatnih usluga zaista je naišla na veliki broj korisnika i zapalila vatru mnogima. Izbor između 1000 motiva i stihova daje nepregledne mogućnosti za osmišljavanje originalno dizajnirane unikatne poruke...

Stara usluga u novom ruhu, ili kako bi je neki nazvali Vintage revolution, zahvatila je cijelu planetu. Šalju se i danju i noću. Spoj retro dizajna i moderne digitalne tehnologije udahnuo je novi život i vratio nas u dane pisane riječi na bijelom čistom papiru. Uživajte u velikom izboru.

Telegram sućuti možete poslati putem interneta, telefonom ili sms-om.

Slanje telegrama sućuti

Natrag na blog

Ostavite komentar

Napominjemo da komentari moraju biti odobreni prije objave.