Kako mogu platiti telegram? Internet bankarstvom, na Pošti - općom uplatnicom, Karticama, SMS om?

Nakon izrade telegrama, na Vašu će adresu e-pošte ili kućnu adresu, biti dostavljena ponuda/račun za plaćanje zajedno sa modelom i pozivom na broj te brojem žiro računa. Rok za plaćanje narudžbe je 7 dana, a telegram se šalje odmah.   

                                   POŠALJI TELEGRAM ODMAH !!!

Telegram možete platiti:

  1. a) općom uplatnicom, e plaćanje (internet bankarstvo, mobilno bankarstvo) ..

  2. b) Jednokratno plaćanje moguće je sljedećim karticama: American Express, MasterCard, Maestro, Visa, Diners. - trenutno nije omogućeno

  3. c) Plaćanje na rate: minimalni iznos za obročno plaćanje je 300 kn. S Visom i MasterCardom Zabe naručene artikle možete platiti od 1 do 24 rate. S Amexom, Visom i Mestrom PBZ-a naručene artikle možete platiti od 1 do 12 rata. S Dinersom Erste banke također možete platiti od 1 do 12 rata.

  4. d) Putem internet/mobilnog bankarstva  kroz e plaćanje

  5. e) Plaćanje po predračunu.

  6. f) Plaćanje putem SMS-a. Jedinstvena mogućnost plaćanja Telegrama. Putem navedene usluge, korisnici mogu svoj telegram platiti putem SMS poruke.

Kako mogu platiti telegram

Kako bi zaštita Vaših podataka bila potpunija, povjerljive informacije o karticama (broj kartice, datum važenja i CVV kod) koje ste naveli se ne pohranjuju na serveru. Transakcijom putem Vaše kartice upravlja treća strana (Corvus Pay) koja zaprima broj kreditne/debitne kartice i ostale osobne podatke isključivo za identifikaciju i odobrenje transakcije.